thinking-colored
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Ultimul film vazut

+3
~Aiyume~
sarani_mean_love
Chaos.Speller
7 participanți

In jos

Ultimul film vazut Empty Ultimul film vazut

Mesaj Scris de Chaos.Speller Mier Feb 03, 2010 8:32 pm

Dupa cum spune si numele acestui subiect...ce film ati vazut ultima data?

eu am vazut The Princess and the Frog...destul de tare filmul :X:X...mie una mi-a placut
Chaos.Speller
Chaos.Speller

Reputatie : 2
Data de inscriere : 02/02/2010
Varsta : 30
Localizare : Imaginary Field

http://obs-for-passion.blogspot.com

Sus In jos

Ultimul film vazut Empty Re: Ultimul film vazut

Mesaj Scris de sarani_mean_love Mier Feb 03, 2010 8:34 pm

Filmul ala vreau si eu sa-l vad T.T Eu am vazut ultima data Koizora. E drama.. e o ecranizare dupa o carte. Foarte tare:x
sarani_mean_love
sarani_mean_love
Admin

Reputatie : 0
Varsta : 30
Localizare : [:X]in wonder land[:X][:X]

https://thinking-colored.forumgratuit.ro

Sus In jos

Mesaj Scris de ~Aiyume~ Mier Feb 03, 2010 9:32 pm

Ultimul film.... Hmmm... Cred ca a fost "Ultimul Samurai"... O porcarie de film... Adica ideea filmului a fost misto... Da Tom Croaziera intotdeauna strica tot... Deci oricum... Si da, vreau si eu sa vad The Princess and The Frog... Smile)
~Aiyume~
~Aiyume~

Reputatie : 1

Sus In jos

Mesaj Scris de Titiricu^.^ Mier Feb 03, 2010 10:32 pm

Ultimul film..uhm momentan ma uit la Boys before flowers , inainte de asta am vazut o porcarie la tv.. am si uitat cum se cheama ceva obsesie periculoasa. Dupa titlu am spus 'Gata, asta e' dar e stupid rau filmul , nici macar mamei nu i-a placut Smile)
Titiricu^.^
Titiricu^.^

Reputatie : 2

Sus In jos

Mesaj Scris de Bittersweet* Mier Feb 03, 2010 10:37 pm

The Orphan a fost ultimul film vazut.Doamne,cat de bestial e:X:X.E un fel de drama si..thriller.Imi placea ploada care juca personajul principal.Era sadica rau[era nebuna defapt]
Bittersweet*
Bittersweet*

Data de inscriere : 03/02/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Ama' Mier Feb 03, 2010 11:05 pm

Ultimul film...cred ca a fost Avatar....Mi s-a parut bestial:x...poate si pentru ca mie si tatei ne plac filmele astea..(nu pot sa zic la fel despre mama:)))....
un singur lucru mi-a displacut....creaturile mari si albasre imi aminteau de Lady Gaga:)))....de ce?...chiar nu stiu:))
Si am mai vazut The Orphan...care nu pot sa il trimit la filme Horror pentru ca e mai mult psihologic si thriller.....

Bittersweet*Imi placea ploada care juca personajul principal.Era sadica rau[era nebuna defapt]

wei...avea 30 si ceva de ani...nu era tocmai o ploada stii:))))
Ama'
Ama'

Sus In jos

Mesaj Scris de Soda Vin Feb 05, 2010 1:57 pm

Am revazut aseara Sweeney Todd pe hbo @_@ foarte tare filmu', creca o sa imi descarc coloana sonora, the songs are awesome xD also, lots of blood and that, Depp insa pare cam blocat pe rolu' lu Sparrow [ are ocazii in care se clatina cand sta in picioare and stuff, pare cam out of character pentru Todd sa faca asa ceva], restu' actorilor au jucat misto, atmosfera buna [Tim Burton e destul de tare] si nu imi mai vine nimic in cap sa mai continui.
Mi-am descarcat aseara Beetlejuice, de prin 90siceva cred, pare destul de tare [ daca isi mai aminteste cineva desenele de pe cartoon network, era si o serie Beetlejuice], zilele astea o sa ma uit la el. Si astept sa apara la cinema Vampire's Assistant ca il astept de vreun an si vreau sa-l vad la cinema.
Soda
Soda

Varsta : 31

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

Permisiunile acestui forum: