Programe Tv ^^
+2
~Aiyume~
Titiricu^.^
6 participanți
Pagina 1 din 1
Programe Tv ^^
Deci..aici vom discuta despre programele preferate [daca aveti asa ceva] si daca nu..totusi la ce va uitati deobicei cand deschideti televizorul.
Incep eu..
Hbo~ Filmeee *__*
Hallmark ~ Drame si thrillere foarte faine...dar e nasol ca le cam repeta in ultimul timp.
Mtv~ emisiunile de divertisment
Animax~ Animeuri..duh desi sunt unele cam de rahat
Cartoonnetwork [nu m-am putut abtine :]] ] oricum desenele care le da nu pot sa spun ca sunt numai de bebei [acum imi iau si eu apararea:))] ..sunt si seriale gen Ultima barfa care sunt foarte faine xD
Incep eu..
Hbo~ Filmeee *__*
Hallmark ~ Drame si thrillere foarte faine...dar e nasol ca le cam repeta in ultimul timp.
Mtv~ emisiunile de divertisment
Animax~ Animeuri..duh desi sunt unele cam de rahat
Cartoonnetwork [nu m-am putut abtine :]] ] oricum desenele care le da nu pot sa spun ca sunt numai de bebei [acum imi iau si eu apararea:))] ..sunt si seriale gen Ultima barfa care sunt foarte faine xD
Titiricu^.^- Mesaje : 22
Reputatie : 2
Data de inscriere : 02/02/2010
Re: Programe Tv ^^
Jetix!!! Sau Disney Channel mai nou... Frate! Bebe sau nu, ador desenele alea, plus ca sunt foarte amuzante ^^
In rest... Acum pe TVR2 cred dau niste filme Koreene prea tari... deci si ala se pune ^^
In rest... Acum pe TVR2 cred dau niste filme Koreene prea tari... deci si ala se pune ^^
~Aiyume~- Mesaje : 40
Reputatie : 1
Data de inscriere : 02/02/2010
Nu prea ma uit la teve, de obicei mai butonez cand nu pot sa dorm, si mai dau un hbo, un axn sau in ultima instanta chiar si pe disney channel [da singurele chestii care mi se par okay acolo sunt jake long si ocazional kim possible].
Printr-a noua urmaream in fiecare seara in gura presei pe antena 3 da mi s-a cam luat -.- mereu am altceva de facut la ora 11 noaptea acum. so meh. In rest nu prea agreez teveu, tot ce vreau sa vad pot sa vad la pc
Printr-a noua urmaream in fiecare seara in gura presei pe antena 3 da mi s-a cam luat -.- mereu am altceva de facut la ora 11 noaptea acum. so meh. In rest nu prea agreez teveu, tot ce vreau sa vad pot sa vad la pc
Soda- Mesaje : 8
Reputatie : 0
Data de inscriere : 03/02/2010
Varsta : 31
nici eu nu prea sunt fana tvului [exceptie fac filmele mai interesante]
asa...cred ca cel mai mult mai aterizez pe Disney Channel, axn, hbo si animax
mai ales pe hbo dadea [nu stiu daca mai da acuma] TrueBlood...omg, serialul asta e demential de bun :X:X:X...spun ca nu stiu daca mai da pt ca majoritatea ep le vedeam pe net...sau mai dadea si Dinastia Tudorilor...omg :X:X:X
iar pe axn ma uitam cel mai mult la Mesaje de Dincolo...genial serial :X:X
asa...cred ca cel mai mult mai aterizez pe Disney Channel, axn, hbo si animax
mai ales pe hbo dadea [nu stiu daca mai da acuma] TrueBlood...omg, serialul asta e demential de bun :X:X:X...spun ca nu stiu daca mai da pt ca majoritatea ep le vedeam pe net...sau mai dadea si Dinastia Tudorilor...omg :X:X:X
iar pe axn ma uitam cel mai mult la Mesaje de Dincolo...genial serial :X:X
Am avut o perioada cu foarte mult AXN, acum nici nu stiu daca mai exista postul ala xD
Hallmark- uneori, pentru filme desigur, desi nu pot spune ca am fost o fana in asa hal incat sa stau cu ochii lipti numai de el...
In general, atata timp cat e ceva bun, nu conteaza postul pentru mine.
Hallmark- uneori, pentru filme desigur, desi nu pot spune ca am fost o fana in asa hal incat sa stau cu ochii lipti numai de el...
In general, atata timp cat e ceva bun, nu conteaza postul pentru mine.
Velveteen- Mesaje : 16
Varsta : 30
Axn...nu conteaza care...cam toate...sunt filme intradevar bune
Pro cinema cateodata....cand mai baga un film interesant
Disney Chanel....ma uit la toate prostiile alea ca sa ma amuz si eu putin dupa o zi stresanta : ))
In rest...cand ma plictisesc ma uit la reclame....Intr-un timp deschideam televizorul doar ca sa vad reclamele : ))....era o obsesie ciudata..si acum e dar nu atat de tare : ))
in rest....nu ai la ce sa te uiti....nu poti sa asculti makar o melodie ca toate programele de muzica sunt pline ochi cu pitzipoance...soo....aa da...si Mtv-ul e varza....foarte varza.....pacat de el...sau nu : ))
Pro cinema cateodata....cand mai baga un film interesant
Disney Chanel....ma uit la toate prostiile alea ca sa ma amuz si eu putin dupa o zi stresanta : ))
In rest...cand ma plictisesc ma uit la reclame....Intr-un timp deschideam televizorul doar ca sa vad reclamele : ))....era o obsesie ciudata..si acum e dar nu atat de tare : ))
in rest....nu ai la ce sa te uiti....nu poti sa asculti makar o melodie ca toate programele de muzica sunt pline ochi cu pitzipoance...soo....aa da...si Mtv-ul e varza....foarte varza.....pacat de el...sau nu : ))
Ama'- Mesaje : 21
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum